Α1 γυναικών: Αρχίζουν Play off & play out

Στην αφετηρία των play-off και play-out μπαίνουν από σήμερα (19/4) οκτώ ομάδες. Στο τέλος της διαδρομής μια ομάδα θα πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και άλλες δυο θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την Α1 και την επόμενης περιόδου αντίστοιχα.

Ολυμπιακός και Αθηναϊκός έχουν τόσο το πλεονέκτημα έδρας όσο και το αβαντάζ που τους δίνει το 2-0 που μεταφέρουν από την κανονική περίοδο απέναντι σε Δάφνη Αγίου Δημητρίου και Παναθηναϊκό και τους αρκεί μια νίκη για να περάσουν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Προβάδισμα 2-0 έχει και ο Πρωτέας Βούλας με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και θέλει στο κλειστό “Γ. Γεννηματάς” να τελειώσει γρήγορα τη σειρά. Για το ζευγάρι Πανιώνιος-Άρης θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο παιχνίδια αρχής γενομένης σήμερα από το κλειστό της Αρτάκης (κεκλεισμένων των θυρών) καθώς οι δυο ομάδες ξεκινούν από το 1-1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 19 Απριλίου – 1η αγωνιστική

Play-off
16.00 Ολυμπιακός –  Δάφνη Αγίου Δημητρίου
19.00 Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός

Play-out
14.00 Πανιώνιος – Άρης
19.00 Πρωτέας Βoύλας – Κρόνος Αγίου Δημητρίου. Πηγή: agapotobasket.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί