Συγχαίρει τον Πανλευκάδιο για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική ο Σπ. Πολίτης

Συγχαίρει τον Πανλευκάδιο για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Λευκάδας για θέματα Αθλητισμού κ. Σπ. Πολίτης

Με την ιδιότητα του Εντεταλμένου Συμβούλου για τον Αθλητισμό του Δήμου Λευκάδας, ο Σπύρος Πολίτης εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της ομάδας του Πανλευκάδιου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σ΄ ΟΛΟ τον Πανλευκάδιο, σ΄ όλη την οικογένεια αυτής της ομάδας, με τα πολλά τμήματα, τους πιστούς φίλους της και την ακούραστη διοίκηση. Νομίζω όμως ότι, τα περισσότερα συγχαρητήρια ανήκουν στους πρωταγωνιστές, παίκτες και προπονητικό – ιατρικό τιμ.

Η Λευκάδα πανηγυρίζει την άνοδο της ομάδας του Πανλευκάδιου στη Γ’ εθνική, αποδεικνύοντας ότι, όταν δουλεύεις σοβαρά και προγραμματισμένα, ελπίζεις βασίμως στην υλοποίηση των ονείρων σου.

Τώρα πλέον έχουμε 2 ομάδες στη Γ΄ εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου κι αυτό μας κάνει σαν Λευκαδίτες περήφανους.

Καλή δύναμη, καλή συνεχεία, καλή επιτυχία στους στόχους της νέας περιόδου. Από τη πλευρά μου πλέον, έχω ακόμη δυσκολότερο έργο κι ελπίζω ν ανταποκριθώ στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την