Δηλώσεις από το Λαύριο – Δόξα Λευκάδας

Φώτης Τακιανός (προπονητής Δόξας Λευκάδας): «Να ξεκινήσουμε σαφώς δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη, μία νίκη που μεταφράζεται και σε παραμονή στην κατηγορία, σε μία ανταγωνιστική λίγκα η ομάδα του Λαυρίου μπόρεσε να παραμείνει στην κατηγορία, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος για 3η χρονιά, αξίζουν μόνο συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους  στους οποίους το πέτυχαν αυτό.

 

Για το σημερινό παιχνίδι δυστυχώς εμφανίσαμε μετά από μία νίκη που κάναμε με μία εμφάνιση η οποία θα λέγαμε ότι ήταν ικανοποιητική, ο στόχος μας ήτανε να κάνουμε τουλάχιστον ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός, σήμερα δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι υπάρχει έλλειμμα μεταξύ των δύο ομάδων, δηλαδή όταν μία ομάδα όπως είναι το Λαύριο μπορεί και αποφασίζει και εκτελεί παίρνοντας και το παραμικρό εμείς δεν μπορέσαμε να το ματσάρουμε πάνω σε  αυτό φτάνοντας τις περισσότερες φορές κάτω από το καλάθι και δεν μπορέσαμε εκεί φανερώνεται και η διαφορά ποιότητας.

 

Στη συνέχεια θα ήθελα να προσθέσω την διαδικασία της δικής μας ομάδας είναι μια διαδικασία που παλεύουμε καθημερινά με τα συναισθήματα των παιχτών, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο δηλαδή να πείσουμε παιδιά τα οποία ουσιαστικά είναι εκτός στόχων, είναι παιδιά τα οποία δεν έχουν σχέση με την ομάδα και εννοώ τους ξένους  αυτούς για να τους πείσεις  για να παίξουν για ένα ιδανικό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Παρόλα αυτά εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα στην προπόνηση με συζητήσεις με την προπόνηση μας να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα ώστε με αξιοπρέπεια να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις που έχει.

 

Αυτό θα κάνουμε και την εβδομάδα που έρχεται  θα δούμε θα συζητήσουμε θα καθίσουμε να βρούμε λύσεις και πάλι λέω είναι πολύ δύσκολο στην διαχείριση των συναισθημάτων, και θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι  να δώσουμε το 100%».

 

Γιώργος Γεωργάκης (μπασκετμπολίστας Δόξας Λευκάδας): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου και για την νίκη και για την μαθηματική παραμονή στην κατηγορία. Μπράβο στους ανθρώπους που έχουν κάνει τέτοια προσπάθεια και είναι για 3η πλέον συνεχόμενη χρονιά στην Α1. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κανένα κομμάτι του παιχνιδιού παίξαμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Δεν τα καταφέραμε και αυτή τη στιγμή προσηλωνόμαστε στο επόμενο Σάββατο στον επόμενο αγώνα ώστε να είμαστε καλύτεροι».

 

 

Χρήστος Σερέλης (προπονητής Λαυρίου DHI): «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες της ομάδος μας. Στην ουσία από την αρχή ξέραμε το πρόγραμμα του πρωταθλήματος τους είχαμε τονίσει αν και φαινόταν μακρινό τότε που έγινε η κλήρωση ότι θα έπρεπε να είμαστε σε μία πολύ καλή θέση 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος διότι τα 2 τελευταία παιχνίδια της ομάδος είναι αρκετά δύσκολα, 2 εκτός έδρας παιχνίδια στον Κολοσσό και στον Απόλλων Πάτρας και ένα εντός  έδρας με τον Άρη, και θα έπρεπε 3 αγωνιστικές πριν το τέλος να είμαστε σε μία βαθμολογική θέση που να μας δίνει την κατηγορία.

 

Είχαμε σήμερα ένα τεράστιο κίνητρο, το παιχνίδι το βλέπαμε σαν ένα τελικό και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι, κερδίσαμε σχετικά εύκολα, διότι θα συμφωνήσω με τον αντίπαλο κόουτς η ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα ειδικά στις θέσεις των γκαρντ είναι πολύ μεγάλη και σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται διαφορετικός παίχτης να είναι πρωταγωνιστής ή και παίχτες.

 

Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας το σταφ και την Διοίκηση για την προσπάθεια που κάνει και τέλος τον κόσμο που είναι κοντά μας μπορεί να μην γεμίζει το γήπεδο αλλά έχουμε καταφέρει και έχουμε κόσμο πλέον που μας ακολουθεί παντού και αγαπάει την ομάδα.

 

Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, δεν είναι εύκολο είναι μία μικρή πόλη το Λαύριο  αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην Λευκάδα διότι είναι πολύ αυτό που πρέπει να κάνουν είναι δυνατή ομάδα πολύ ανταγωνιστική δεν έχει σημασία σήμερα που έχασε με μεγάλη διαφορά. Έκανε ήδη μία νίκη με τον Απόλλωνα, μέσα στον Άρη κέρδιζε σε πολύ μεγάλο κομμάτι του αγώνα, με τον Κολοσσό έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι.

 

Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μία υγεία στην ομάδα και εύχομαι αυτή η υγεία να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια γιατί χρειάζονται ομάδες σαν την Λευκάδα επαρχιακές και εμείς παρόλο που είμαστε κοντά στην Αθήνα, επαρχιακή ομάδα είμαστε καταλαβαίνουμε απόλυτα τα προβλήματα και τις δυσκολίες».

 

Σάκης Γιαννακόπουλος (αρχηγός Λαυρίου DHI): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω του ανθρώπους της Λευκάδας για τα καλά του λόγια είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την  προσπάθεια που συνεχίζουν να καταβάλλουνε. Εμείς φτάσαμε στο πρωταρχικό μας στόχο όπου ήταν η παραμονή για άλλη μία χρονιά 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους έχουν συνεισφέρει σε αυτό, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

 

Θα πρέπει πλέον να βρούμε το κίνητρο να ξεκουραστούμε και από εβδομάδα να προσπαθήσουμε να μείνουμε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που