Καλωσόρισμα Περικλή Δορκοφίκη στο Final four της Γλυφάδας

Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Πρωτέας Βούλας και Νίκη Λευκάδας θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στη Γλυφάδα, με το Final Four του Κυπέλλου (24-26 Μαρτίου) να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα.

Την διοργάνωση θα μεταδώσει τηλεοπτικά η NOVA, ενώ στη σύσκεψη ασφαλείας που διεξήχθη ανάμεσα στην ΕΟΚ, τον Δήμο Γλυφάδας, την αστυνομία και τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων, αποφασίστηκε πως κάθε σύλλογος θα πάρει έναν μικρό αριθμό προσκλήσεων, όπως φυσικά και ο Δήμος της πόλης των νοτίων προαστίων.

Από την πλευρά του, ο Τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, τόνισε:

«Με χαρά υποδεχόμαστε και αυτή την πολύ μεγάλη και σπουδαία Πανελλήνια διοργάνωση, με πολύ μεγάλο κοινό και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Μετά το απόλυτα επιτυχημένο Final 4 Βόλλευ Γυναικών, σε λίγες ημέρες έχουμε και το Final 4 Μπάσκετ Γυναικών! Είμαστε σε όλα έτοιμοι και πάλι, ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τέσσερα σπουδαία παιχνίδια, να δούμε κορυφαίες αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ να αγωνίζονται και να μπορέσουμε έτσι να δώσουμε τη δυνατότητα σε δημότες μας και μικρά παιδιά να γεμίσουν το γήπεδο».

Το πρόγραμμα:

24/3
16.00 Νίκη Λευκάδας-Πανιώνιος
19.00 Πρωτέας Β.-Ολυμπιακός

26/3
12.00 Μικρός Τελικός
15.00 Τελικός

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και