ΑΕ Πρέβεζας – ΑΟ Καρυάς 1-1

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στην γηπεδούχο Α.Ε. Πρέβεζας και την φιλοξενούμενη ομάδα Α.Ο. Καρυάς με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα με πιο πολύ κατοχή της μπάλας και μόλις στο 7 είχε καλή ευκαιρία με τον Κουτρούμπα μετά από πάσα του Κόκκαλη αλλά το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Από την μεριά των φιλοξενούμενων αν και μουδιασμένοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο 20΄ ο  Βακούφτσης έκανε την πρώτη καλή φάση για την ομάδα του με απευθείας σουτ ενώ στο 22΄ο Σταματέλος απείλησε πάλι την εστία του Βασιλάκου αλλά αυτός που άνοιξε το σκορ σε 0-1 ήταν ο Μονόλιθος στο 22΄. Από την μεριά των γηπεδούχων ο Κουτρούμπας φέρνει το ματς πάλι στο 1-1 στο 35΄ όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους στο αγωνιστικό χώρο και μέσα από πολλά και σκληρά φάουλ και χωρίς κάποια ευκαιρία έως το 85΄με τον Ζέρη μετά από σέντρα του Σκαμνέλου αλλά με το τελικό σκορ του αγώνα να παραμένει στο 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Δ.

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΟΥΤΡΑ Α. – ΝΤΟΜΑΡΗΣ Α.

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ, ΣΠΑΝΟΣ, DEDI, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ (ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ), ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ΣΑΚΚΑΣ), ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΖΟΥΚΑΣ (ΖΕΡΗΣ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΝΙΚΑΚΗΣ.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ: ΒΕΝΕΤΗΣ, ΓΟΥΛΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΣ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ (ΘΕΡΙΑΝΟΣ), ΘΕΡΑΠΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΕΪΡΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ(ΜΠΙΤΑ), ΣΚΕΜΠΙ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΓΙΑΠΠΕΣ).

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας – prevezatoday.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει