Γ΄ Εθνική: “Η Νίκη είναι στο κόλπο της ανόδου”

Ανακοίνωση ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Σ’ αυτήν αναφέρεται πως η ομάδα είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου, στοχεύοντας στην έβδομη σερί νίκη.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 θέλει να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της, στην τεχνική ηγεσία αλλά και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο πρόσφατος ραδιοφωνικός “πόλεμος” ήταν ένα γεγονός που στενοχώρησε όλους μας, αλλά… προχωράμε! Η Νίκη είναι μέσα στο κόλπο της ανόδου και οφείλει να διεκδικήσει όλες τις πιθανότητες που έχει, για να τα καταφέρει. Η διοίκηση ποδοσφαίρου προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, παρά τις όποιες δυσκολίες ή ακόμα και “τρικλοποδιές” αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει!

Η “μάχη” θα δοθεί και στη Λευκάδα, εκεί που πρέπει να πάρουμε την έβδομη σερί νίκη… Παρά τις όποιες κατηγορίες και τη μεγάλη αμφισβήτηση, η αποστολή μας θα πάει στην όμορφη Λευκάδα με τις καλύτερες προοπτικές.

Η ομάδα μας θα καταλύσει στο “HOTEL LEFKAS”, θα έχει όλες τις ανέσεις που προβλέπονται πριν από την κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, η οποία και πρέπει να κερδηθεί. Η συνέχεια θα δοθεί με απαντήσεις μετά το παιχνίδι…”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24