ΕΠΣ Π-Λ: Ορίστηκε ο τελικός

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου (ώρα 15.00) στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας θα διεξαχθεί ο 36ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας. Ο Παλλευκάδιος που απέκλεισε τον Αυγερινό θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Πάργας που έβγαλε εκτός θεσμού τον Α.Ο. Παλαίρου.

Η ΕΠΣ Π-Λ πρέπει έως της 20 Μαρτίου να γνωστοποιήσει στην ΕΠΟ τον Κυπελλούχο και για το λόγο αυτό αποφάσισε την διεξαγωγή του τελικού την δεύτερη Τετάρτη του μήνα. Άλλωστε, σύμφωνα με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, η διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής (που περιλαμβάνει και το ματς Παλλευκάδιος-Πάργα) έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Μαρτίου, επομένως δεν υπάρχει άλλη κενή ημερομηνία έως και την 18η Μαρτίου που σύμφωνα με την ΕΠΟ θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24