Μπρατσιάκος: ‘Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος

Το Σάββατο η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν! Αντίπαλος μας η ουραγός του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Λευκάδας, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο κλειστό Κανήθου στις 17:00. Ο προπονητής της Κύμης SEAJETS κ. Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας για αυτό το ματς, τον 1ο από τους 8 «τελικούς» όπως είπε χαρακτηριστικά, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας να δώσει δυναμικό παρών στην κερκίδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Μπρατσιάκου:

«Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή ξεκινούν για την ομάδα μας οι πιο κρίσιμοι αγώνες της σεζόν. Αγώνες που τα προηγούμενα χρόνια έκριναν την άνοδο μας στην μεγαλύτερη κατηγορία και που κάθε χρόνο καταφέρναμε μέσα από σκληρή δουλειά να βγαίνουμε νικητές! Φέτος αυτοί οι κρίσιμοι αγώνες κρίνουν την παραμονή μας στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να βγούμε ξανά νικητές και να βρισκόμαστε και την επόμενη σεζόν στην Basket League!

Δεν αρκεί όμως η θέληση, χρειάζεται για μια ακόμα φορά να δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Αυτήν την στιγμή η ομάδα μας είναι μετά από πολύ καιρό πλήρης, απαλλαγμένη από τους τραυματισμούς που τόσο μας ταλαιπώρησαν. Έχοντας ετοιμοπόλεμο όλο το ρόστερ, παλιούς και νέους παίκτες, με υγεία, με πολύ καλή διάθεση και πάνω από όλα με πίστη στον εαυτό μας και στην ομάδα, προετοιμαζόμαστε για να παίξουμε 8 «τελικούς»! Αρχής γενομένης από το Σάββατο που υποδεχόμαστε την Δόξα Λευκάδας, μια πολύ δυνατή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, ο πρώτος μεγάλος «τελικός» για εμάς είναι γεγονός.

Καλώ λοιπόν τον φίλαθλο κόσμο της Κύμης να δώσει βροντερό παρών στην κερκίδα του κλειστού της Κανήθου και να μας βοηθήσει για μια ακόμα φορά όπως μόνο αυτός ξέρει και πράττει όλα τα χρόνια! Επίσης, καλώ όλον τον φίλαθλο κόσμο της Χαλκίδας, που φέτος μας άνοιξε απλόχερα την αγκαλιά του και μας προσέφερε την στήριξη του, καθώς και τους φιλάθλους όλης της Εύβοιας να γεμίσουν το γήπεδο και να ωθήσουν την ομάδα του Νησιού μας στην νίκη. Μια νίκη που θα μας δώσει «φτερά» για την δύσκολη συνέχεια και θα μας βοηθήσει να ξεκινήσουμε την τελική μας αντεπίθεση με ανεβασμένη ψυχολογία! Γιατί η διαχρονικά μπασκετική Εύβοια μας αξίζει πραγματικά να έχει εκπρόσωπο στην Basket League!»

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει