ΕΠΣ Π-Λ| ΚΥΠΕΛΛΟ: Εύκολο απόγευμα για Πανλευκάδιο(4-0 εκτός το Κανάλι)

Ο Πανλευκάδιος στο πρώτο του φετινό επίσημο ματς νίκησε τον Ερμή Καναλίου στο γήπεδο Ζαλόγγου με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων.

Ο Ερμής Καναλίου που αγωνίζεται στη Β΄ ΕΠΣ Π-Λ δεν άντεξε στην πίεση του Πανλευκάδιου, που και φέτος αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής στην α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Π-Λ.

λκξηγφδ
διαιτητικο τριο

Το σκορ άνοιξε με σουτ του Χασακή μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης πάλι με σουτ στο 25΄ έκανε το 2-0. Στο 50΄ με πλασέ ο Κοκόλης Χ.Ζ. έκανε το 3-0, και στο 60΄ ο Κοκόλης Χ.Σ. με σουτ έκανε
το 4-0.

Διαιτητής: Ζιώγας – Βοηθοί: Μαυροκεφάλου-Λαΐνας.

Ερμής Καναλίου (Δημήτρης Κωστής): Γαλανός, Γλάρος, Καρτεζίνης, Πάσχος, Αλεξανδρής, Τσιάπης, Νάσης Γ. (46΄Νάσης Π.), Γεωργίου (77΄Κουμπούλης), Καναβός, Κρητικός, Κωστής (63΄ Γκορόγιας).

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καϊσίδης, Τσελάϊ (53΄ Στεριώτης), Βρακατσέλης, Μειντάνης, Βλάχος, Τριάντος, Κοκόλης Χ.Ζ. (53΄Πετούσης), Φλούδας, Κοκόλης Χ.Σ., Χασακής (53΄ Θειακός), Κολοβός.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί