Τηλυκράτης: Πρώτη εντός έδρας ήττα (0-2 από ΑΕ Καραϊσκάκη)

Την πρώτη του εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Τηλυκράτης από την ΑΕ Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε την Κυριακή και τελειώσε την….Δευτέρα, με τους φιλοξενούμενους τελικά να πετυχαίνουν ένα γκολ σε κάθε….μέρα και να επικρατούν με 0-2 των “κυανέρυθρων”.

Στο 17λεπτο που παίχτηκε χθες, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα τέρμα του Γυφτοκώστα, ενώ σήμερα ο ίδιος παίχτης ήταν που τρύπωσε μέσα στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά-πάσα έχρισε σκόρερ τον Μαζιώτη που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 0-2, στο 54΄ λεπτό, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι, δεν ήταν καλοί. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκαναν το χειρότερό τους παιχνίδι εντός έδρας και δίκαια δέχθηκαν την ήττα. Υπάρχει κούραση στο στρατόπεδο των “κυανέρυθρων” και τη χρονιά την βγάζουν 18-19 παίχτες, συν τις απώλειες που αναγκαστικά και μη, πρέπει να ζήσεις και με αυτές. Οπότε και τα αρνητικά αποτελέσματα εντός προγράμματος είναι.

Παρότι το παιχνίδι ήταν στο 0-1, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, είχαν κια δοκάρι με τον Κόλλινς προς το τέλους του παιχνιδιού, που δεν είχε τις μεγάλες φάσεις και περιορίστηκε στις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Κακατσίδης (Αιτωλοακαρνανίας)

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Κοντογιάννης (65’ Γεωργάκης), Ορφανός, Κτενάς (55’ Μπουρδούβαλης), Σιδέρης, Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος (67’ Καλογερής)

ΑΕ Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς (90’ Καψάλης), Χαρτσιάς, Νταντίδης, Γυφτοκώστας (75’ Γούλας), Μαζιώτης, Βελέτης.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει