ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Τουρνουά Α1 στη Λευκάδα(15/9-17/9)

Ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα(15/9-17/9) στην Λευκάδα, όπου θα πάρουν μέρος 3 ομάδες Α1, ο αυτοκράτορας Άρης, ο Απόλλων Πατρών και τα Τρίκαλα.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, λίγες μέρες πριν τις επίσημες διοργανώσεις(19/9 κύπελλο με Δούκα), έχει μια καλή ευκαιρία να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα από την προετοιμασία και κατά πόσο είναι ετοιμοπόλεμη για τις επίσημες μάχες.

Η Δόξα θα αντιμετωπίσει στην πρόβα τζενεράλε για την προετοιμασία της σεζόν, τα Τρίκαλα και τον Απόλλων Πατρών και οι δύο Α1, κατά σειρά.

Η Δόξα θα ανοίξει την αυλαία του τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα την Τρίτη. Ενώ, η διοργάνωση θα κλείσει με γεύση Α1, καθώς ο Άρης Θεσ., θα αντιμετωπίσεις τον Απόλλων Πατρών. Την ενδιάσμεση μέρα θα πραγμαποιηθούν δύο αναμετρήσεις.

Το τουρνουά είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου και της Δόξας και κατά τη διάρκεια του τουρνουά η ΔΟΞΑ θα συγκεντρώσει σχολικά είδη για το ΦΑΡΟ.

Το πρόγραμμα αναλυτικά

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου
18.30μμ Δόξα – Τρίκαλα

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
17.30μμ Δόξα – Απόλλων Πατρών
20.00μμ Άρης – Τρίκαλα

tournoua
Αφίσα τουρνουα

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου
17.00μμ Άρης – Απόλλων Πατρών

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί