ΕΠΣ Π-Λ: Τιμήθηκε ο αείμνηστος Νικόλαος Στεριώτης

Στην ετήσια εκδήλωση  της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 πέρα από τις βραβεύσεις προπονητών αλλά και καλεσμένων, βραβεύτηκε σε κλίμα συγκίνησης και ο Αείμνηστος Νικόλαος Στεργιώτης, ο οποίος υπήρξε παίχτης του Τηλυκράτη και του Οδυσσέα Νυδριού και έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία 29 χρονών.

Την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η σύζυγος του κα. Κατερίνα Στεργιώτη και την βράβευση έκανε ο Βουλευτής Λευκάδας και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θανάσης Καββαδάς όπου τόνισε και τα εξής: «Για τον αείμνηστο Ν. Στεργιώτη, εμείς τον φωνάζαμε Άκη, είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος γιατί τον γνώριζα και ήμασταν από τα διπλανά χωριά και συναντιόμασταν αρκετές φορές πηγαίνοντας με το  μαθητικό Λεωφορείο στο Γυμνάσιο.

Ο Άκης, ο οποίος έπαιζε δεκαπέντε χρόνια στο Τηλυκράτη και έπαιζε και τρία χρόνια στον Οδυσσέα Νυδριού, στην ομάδα του χωριού του, του δόθηκε η ευκαιρία επειδή τον ζήτησε ο Πανιώνιος να παίξει στον Πανιώνιο αλλά προτίμησε να παραμείνει στο χωριό του, στην ομάδα του. Θα μου επιτρέψεις Κατερίνα να πω, προτίμησε να παραμείνει στην μέλλουσα σύζυγό του που πραγματικά στάθηκε μετά τον χαμό του η Κατερίνα βράχος βγάζοντας δυο υπέροχα επιστήμονες παιδιά και θέλω να την συγχαρώ γι΄αυτό τον λόγο. Θυμάμαι τον Άκη που σε πολλές συζητήσεις καθήλωνε το ακροατήριο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ όχι μόνο για ποδοσφαιρικές συζητήσεις αλλά και γενικότερα με ότι απασχολούσε τότε εμάς και ακόμα και σήμερα σε πολλές συζητήσεις συζητάμε γι΄αυτό το μεγάλο ταλέντο. Εμείς θα τον θυμόμαστε για πάντα.»

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...