Δηλώσεις από Καπογιάννη, Χατζηνικολάου, Κάιζερ

ΕΛΕΝΗ ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ: «Κάναμε μια ακόμα νίκη σε μια δύσκολη έδρα, είναι η πρώτη ήττα που κάνει η Νίκη Λευκάδας μέσα στην έδρα της. Εμείς χαιρόμαστε που περάσαμε σχετικά εύκολα κάνοντας και ένα καλό ροτέισον. Παίξαμε καλά στην επίθεση, είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα αλλά πιστεύω ότι αν δεν κάναμε και ορισμένα εύκολα φάουλ στο 2ο δεκάλεπτο, το σκορ θα ήταν πιο ευρύ. Ωστόσο είναι μια πάρα πολύ καλή νίκη, συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά και στη Νίκη Λευκάδας και καλή συνέχεια».

ΟΛΓΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη σήμερα, γιατί η Λευκάδα δεν είχε χάσει μέχρι στιγμής στην έδρα της και καταφέραμε να σπάσουμε αυτό το αήττητο. Θεωρώ ότι παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, είχαμε βάλει από την αρχή να μην περάσουν τους 55 πόντους και το καταφέραμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε το πλάνο που έχουμε και παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτερες, παίζουμε πολύ πιο θεαματικό μπάσκετ και συνεχίζουμε!»

ΛΙΝΕΤΑ ΚΑΪΖΕΡ: «Πετύχαμε μια ακόμα νίκη, ακολουθώντας το πλάνο μας. Πετύχαμε το στόχο μας που ήταν να μην δεχθούμε περισσότερους από 55 πόντους και ήταν μια πολύ ωραία νίκη αφού κάναμε ότι μας ζήτησε η κόουτς».

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί