ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Αγιασμός για τη νέα σεζόν

Την Πέμπτη 10/09/15 στον όμορφο και γαλήνιο χώρο της Ιεράς Μονής Φανερωμένης έγινε ο αγιασμός του ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΥ για τη νέα σαιζόν. Στην ανακοίνωση που ακολουθεί, η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στους παίχτες που έφυγαν και καλοσορίζει τους νέους ποδοσφαιριστές.

Μια ανάσα λοιπόν πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας το Δ.Σ. και το προπονητικό team καλωσορίζουν κι επίσημα στην οικογένεια μας τους παρακάτω αθλητές:
Τριάντο Βασίλης, Χασακή Χρήστο, Τουλκερίδη Βασίλη, Καϊσίδη Σταύρο, Κολοβό Αλέξανδρο, Βρακατσέλη Λεωνίδα και Αραβανή Δημήτρη.

Τα παιδιά που επιστρέφουν στην ομάδα μας:
Γουριώτη Θεοδόση, Θειακό Άλκη, Ηλιόπουλο Φώτη, Κερασωβίτη Γιάννη.

Όπως και τα παιδιά που ανεβαίνουν από το παιδικό τμήμα

Ευχαριστούμε όμως και όλα τα παιδιά που ανανεώσαν την συνεργασία τους με την ομάδα μας.

Είμαστε βέβαιοι πως όλοι μαζί θα συγκροτήσουν ένα σύνολο που θα παρουσιάσει όμορφο ποδόσφαιρο και θα ενθουσιάσει τον κόσμο!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που από τον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ μετεγγράφηκαν σε άλλες ομάδες, για την προσφορά τους στο σύλλογο μας. Τους ευχόμαστε προσωπική και συλλογική επιτυχία!

Ένα από αυτά τα παιδιά, είναι κι ο Τρανουλίδης ο Νίκος που είναι πλέον παίχτης του Εθνικού Φιλιππιάδας. Είναι μεγάλη επιτυχία και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα μας που θα αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική!

Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!
Το Δ.Σ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που