Δηλώσεις Γκούμα και Νικοπολίδη

Προσκεκλημένοι χθες Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL στην Πρέβεζα, στην ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων κ. Αντώνης Νικοπολίδης και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων κ. Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την  προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και στην Εθνική Ομάδα.

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσης της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αρκετά επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.

Ο κ Γκούμας μίλησε για το ταλέντο των παιδιών της Εθνικής νέων και την προοπτική να εκπροσωπήσουν στο μέλλον την Εθνική ομάδα και σχολίασε το ταλέντο και την εξέλιξη των Μπουζούκη και Νάτσου που εκπροσωπούν την ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας στην Εθνική νέων.

Στη συνέχεια ο κ. Νικοπολίδης μίλησε για το σημαντικό ρόλο των Ενώσεων ειδικά στην εποχή που ζούμε όπου η οικονομική κατάσταση δεν είναι όπως παλιά, για το ταλέντο των νέων παιδιών και τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, τονίζοντας ότι ελληνικό ποδόσφαιρο σιγά-σιγά στρέφεται στα ελληνόπουλα. Ο διεθνής τερματοφύλακας πρόσθεσε πως υπάρχει ταλέντο και όλοι μας θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Τίποτα δε χαρίζεται στη ζωή. Ο χρυσός όπου κι αν είναι κρυμμένος, μπορούμε να τον βρούμε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις των βετεράνων ποδοσφαιριστών:

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ