Πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας(φώτο-vid)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL στην Πρέβεζα, η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τους παρευρισκόμενους να ανταλλάζουν ευχές για το νέο έτος για καλή ποδοσφαιρική χρονιά μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων κ. Αντώνης Νικοπολίδης, ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων κ. Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την  προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και στην Εθνική Ομάδα.

Επίσης παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Σύριζα Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο Βουλευτής Ν.Δ Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης, ο Βουλευτής Λευκάδας και Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κ. Θανάσης Καββαδάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης σε Θέματα Αθλητισμού κ. Περικλής Βασιλάκης ,ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Λευκάδας κ. Σπύρος Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρώην ποδοσφαιριστής με μεγάλες διακρίσεις της ομάδας του Παναθηναϊκού κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, μέλη της ομοσπονδίας και Πρόεδροι άλλων Ενώσεων.

Αφού έκοψε την πίτα ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ακολούθησαν ομιλίες από τους παρευρισκόμενους και βραβεύσεις με τιμητικές πλακέτες.

Βραβεύτηκαν οι εξής: κ. Μπασιούλης Γεώργιος ( επί σειρά ετών Γραμματέας της Ένωσης), οι προπονητές της Ένωσης Π-Λ: Νίκου Κωνσταντίνος, Κασκάνης Δημήτριος, Πολίτης Σπυρίδων, Μπέκας Άγγελος, Κυριάκος Παναγιωτίδης, Καραμούτσιος Παναγιώτης και Σάββας Μουρούσογλου., οι παίχτριες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων και Γυναικών: Παναγιωτίδη Εαυαγγελία (Εθνική Ομάδα Νεανίδων) και  Δημητρίου Χαρούλα (Εθνική Ομάδα Γυναικών). Και οι  Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Φούκας Σπυρίδων και ο Αείμνηστος Στεριώτης Νικόλαος.

Την όλη εκδήλωση συντόνιζε η κα Αλεξία Μπουκουβάλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις ομιλίες των παρευρισκομένων:

Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Κούρκουλας

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και