ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Νέα φιλική νίκη(78-77 επί Αίολο Αστακού)

Νέα φιλική νίκη(78-77) επί της ομάδας του Αστακού, αυτή τη φορα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Βόνιτσα. Πολλές δοκιμές και αυτή τη φορά από τον Ζιάγκο. Δεν έπαιξαν οι Καρύδας, Ιωάννου και Πετρόπουλος.

Στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της η Δόξα, έπικράτησε εκ΄ νέου του Αίολου Αστακού με 78-77 παίζοντας αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο κ. Ζιάγκος, δοκίμασε αρκετά πράγματα και διάφορα σχήματα, που θέλει να δει από την ομάδα του σε αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτή την περίοδο η ομάδα είναι κουρασμένη από την προετοιμασία και αυτό είναι λογικό. Όμως υπάρχει αισιοδοξία, ότι μέρα με την μέρα θα παρουσιάζεται καλύτερη.

Από Δευτέρα μπαίνουν και οι Καρύδας, Πετρόπουλος, Ιωάννου, που δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμοών χθες. Ενώ, από την Τρίτη, η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει και στη Λευκάδα, με το τουρνουά που θα πάρουν μέρος ομάδες Α1, Απόλων Πατρών, Τρίκαλα και ο “αυτοκράτορας” Άρης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που