Δόξα Λευκάδας: Με Κόροιβο παίζεται η κατηγορία

Το πλέον κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, είναι αυτό που έρχεται, με τον Κόροιβο Αμαλιάδας(Σάββατο 11/2 – 17.00μμ), την πρώην ομάδα του νεαρού τεχνικού, με την οποία γλίτωσε τον υποβιβασμό δύο συνεχόμενες χρονιές στην πρώτη θητεία του ως πρώτος προπονητής και που τώρα θέλει να την πληγώσει για να σώσει την δική του ομάδα την Δόξα Λευκάδας.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η κατάσταση στην οποία είναι η Δόξα Λευκάδας μόνο εύκολη δεν είναι και για να βγει από αυτή, χρειάζονται πολλές υπερβάσεις. Φυσικα, για φτάσουμε μέχρι εδώ έχουν γίνει πράματα και θαματα, με αποφάσεις να βγαίνουν 10 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, παίχτες να μη γουστάρουν σέβονται τα συμβόλαιά τους και μάνατζερ να κάνουν επίσης τα δικά τους παιχνίδια. Η πρώτη υπέρβαση λοιπόν, πρέπει να γίνει το Σάββατο και να ξεπεραστεί το εμπόδιο του 1ου υποψηφίου θύματος για την Α2 και αυτό πρέπει όλοι να το εμπεδώσουμε.

Η βαθμολογική κατάταξη της ομάδας στα δικά μου τα μάτια δεν είναι δίκαιη και θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω νίκες. Όμως με το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε δεν γίνεται δουλειά. Πρέπει να κοιτάμε το τώρα, τι έχουμε και αναλόγως να κρίνουμε.

Αν δεν γίνει κάτι το τρομερό(χτύπα ξύλο) και με την τελευταία προσθήκη του Μαυροβούνιου σέντερ, Ιβάν Μάρας, γεμίσαμε και την μπασκέτ μας και το ρόστερ θα πάει έτσι μέχρι το φινάλε.

Θα πρέπει να κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να πάρουμε Κόροιβο, Απόλλων, Ρόδος και Ρέθυμνο εντός έδρας και ότι καταφέρουμε να τσιμπήσουμε έξω(Λαύριο, Τρίκαλα, Κύμη). Τα υπόλοιπα τρία είναι με Παναθηναϊκό, Άρη εκτός και ΑΕΚ εντός.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024