Νίκη Λευκάδας| Νικ.Δουβίτσας: “Είμασταν εκπληκτικοί στην άμυνα”

Εμφανώς ικανοποιημένος ο προπονητής μας μετά τον αγώνα με τον Παναθλητικό! Αναλυτικά η δήλωσή του στο nikilefkadaswbc.gr:

«Μια πολύ σημαντική νίκη που σε συνδυασμό με την κάλυψη της διαφοράς την κάνει ακόμη πιο σημαντική. Για άλλη μια φορά η άμυνά μας ήταν σε κάποια σημεία καταπληκτική. Ο Παναθλητικός στηρίζεται πολύ στο transition και στους εύκολους πόντους μέσα από αιφνιδιασμό. Εμείς αυτό δεν το επιτρέψαμε και η πιεστική μας άμυνα οδήγησε τον αντίπαλο σε πολλά λάθη. Μοναδικό κακό σημείο τα ριμπάουντ που πιστεύω ότι θα το διορθώσουμε μέσα από τις προπονήσεις.

Η ομάδα αυτή τη στιγμή πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ «κλειστό» και μπορεί από την τετράδα να βρεθείς στα play-out. Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας, υπομονή και δουλειά μέσα στο γήπεδο για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24