Δόξα Λευκάδας: Στο ψάξιμο για ψηλό – Εκδρομή στο ΣΕΦ

Τον αντικαταστάτη του Μελσά Μπασάμπε(συνεχίζει Βουλγαρία) συνεχίζουν να ψάχνουν στη Δόξα Λευκάδας, που έχουν καταλήξει σε 2-3 περιπτώσεις και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν το όνομά του, με σκοπό να μπει γρήγορα στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Δεν τίθεται κανένα θέμα με Νταβιντ Ντόμπλας, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί από ττην ομάδα. Ο Ισπανός παίχτης, που είχε πολύ καλή παρουσία με τον Προμηθέα και τα έβαλε με όλα τα θηρία, είναι η μόνη ασφαλή λύση αυτή στην στγμή κάτω από το καλάθι.

Συνεχίζει να είναι τραυματίας ο Χρήστος Ταπούτος, που έχει πρόβλημα στον αριστερό καρό του χεριού του. Δύσκολα θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ γόνεται αγώνας δρόμου να προλάβει τον εντός με τον Κόροιβο.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει εκδρομή στον Πειραιά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με το λεοφωρείο να φεύγει 11.30μμ από τη Λευκάδα. Την εκδρομή την διοργανώνει σε συνεργασία με τον Vlaxo tours.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και