Πιερικός – Τηλυκράτης 0-0

Ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας παιχνίδι πήρε ο Τηλυκράτης, αυτή την φορά απέναντι στον Πιερικό, όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας χωρίς σκορ. Μεγάλη στιγμή για του φιλοξενούμενους στο 36΄, όπου το εξαιρετικό σουτ του Σίδερη απέκρουσε ο τερματοφύλακας τον γηπεδούχων.

Οι φάσεις του παιχνιδιού

Στο 10΄η πρώτη καλή φάση για τον Πιερικό όταν από φάουλ του Παπαδόπουλου πήρε την κεφαλιά ο Καρτσαμπάς αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
Στο επόμενο λεπτό λίγο έλειψε από σέντρα του Λαζόπουλου να γίνει το 1-0 αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί του Τηλυκράτη και άουτ πέρασε και η κεφαλιά του Συμεωνίδη στο 12΄μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων.
Στο 13΄δέχθηκε την κίτρινη του διαιτητή ο Τζελάι για φάουλ στον Λαζόπουλο.

Στο 36΄η πρώτη καλή φάση για τον Τηλυκράτη με το σουτ του Σιδέρη να περνάει άουτ δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σολεϊμέζογλου.

Στο 42΄ο Περιστέρης σούταρε μέσα από την περιοχή για να βγάλει με καταπληκτική απόκρουση ο Σολεϊμέζογλου κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του!

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του του πρώτου με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους. Παρόλα αυτά στο 76΄ο Καρτσαμπάς θα σουτάρει μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου αλλά θα απομακρύνουν οι φιλοξενούμενοι.

Διαιτητής ο Μπαλασάς με βοηθούς τους Τασόπουλο και Μεταξιώτη.

Οι συνθέσεις:

Πιερικός (Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Τσιώμης (89΄Κολομπάκης), Καρτσαμπάς, Συμεωνίδης (80΄Κοκονόζι), Λούγκος, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (67΄Σεχολάρι).

Τηλυκράτης (Πατζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι (83΄Γεωργάκης), Καταγής, Μπαλί, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης (75΄Βρετός), Καλογιαννης, Σιδέρης, Βασιλείου (55΄Καλογέρης), Παπαδόπουλος Μ.
http://pieriasport.blogspot.gr/

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει