Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Πέντε οι “φευγάτοι” από τον Αυγερινό

Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Όταν έγινε το “ταμείο” της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, όλοι ήξεραν τον πρωταθλητή των μεταγραφών: Αυγερινός Μαραντοχωρίου. Παίκτες που θα ήθελε να δει κάθε παράγοντας, κάθε προπονητής και κάθε φίλαθλος με την φανέλα της ομάδας του, αποδέχτηκαν την πρόταση του Φίλιππα Σκληρού και έγιναν μέλη του ρόστερ του σωματείου της Νότιας Λευκάδας.

Οι μήνες πέρασαν και τώρα βρισκόμαστε λίγο πριν πέσει η αυλαία μιας ακόμα μεταγραφικής περιόδου, αυτής του Ιανουαρίου. Στον επίλογό της υπάρχει πάλι η ίδια ομάδα: Αυγερινός Μαραντοχωρίου. Αιτία αυτή την φορά οι αποχωρήσεις παικτών. Μέσα σε μερικά λεπτά της ώρας, αποχαιρέτησαν τον Αυγερινό πέντε παίκτες. Μπόμπορης, Χαϊδάκης, Δημητριάδης, Καλοκαίρης και Κακιώνης βρέθηκαν στην Πάλαιρο, πανηγύρισαν το σημαντικό διπλό της ομάδας τους και φεύγοντας από το γήπεδο, στις αποσκευές τους πήραν και τα δελτία τους!

Η απαίτησή τους πριν το ματς για την απόκτηση της ελευθέρας ανάγκασε τον πρόεδρο του Αυγερινού να δώσει την εξής υπόσχεση: “Κερδίστε στην Πάλαιρο και τα θέλω σας θα γίνουν πράξη”. Όπερ και εγένετο. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, το καπό του αυτοκινήτου λειτούργησε ως τραπέζι πάνω στο οποίο βρέθηκαν οι αιτήσεις μεταβολών, ο στυλός για τις υπογραφές και φυσικά η σφραγίδα.

Χωρίς χρονοτριβή, η υπόσχεση του προέδρου προς τους παίκτες πραγματοποιήθηκε με αποτέλεσμα να μιλάμε πλέον για τους πέντε “φευγάτους” από τον Αυγερινό. Ήδη η ομάδα της Νότιας Λευκάδας βρίσκεται στην αναζήτηση αυτών που θα αντικαταστήσουν τους αποχωρήσαντες (κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο και για κλεισμένους παίκτες), αφού την Τρίτη κλείνει ο μήνας των μεταγραφών.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει