Δόξα Λευκάδας| Μπασάμπε: Πόναγε ο λαιμός του και δεν έπαιξε!!!!

Χωρίς τον Μελσάμ Μπασάμπε αγωνίστηκε η Δόξα Λευκάδα, στο σημερινό παιχνίδι, όπου και ηττήθηκε από τον Προμηθέα Πατρών και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε ο Αμερικάνος φοργουορντ, ήταν ένα πονόλαιμος!!!!

Ο 25χρονος φοργουορντ, που από την Πέμπτη έχει μπει κανονικά σε ρυθμούς προπονήσεων, σήμερα το πρωί, επικαλέστηκε πονόλαιμο στους ανθρώπους της ομάδας και για αυτό το λόγο επισκέφθηκε τον γιατρό. Ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες έδωσε το “ΟΚ” για να αγωνιστεί, αλλά ο παίχτης δεν μπορούσε.

Ενώ, η προθέρμανση βγήκε χωρίς την παρουσία του παίχτη…Ξαφνικά και ενώ είχε αρχίσει το παιχνίδι, ο Μελσάμ Μπασάμπε πέρασε από την εξέδρα και κατευθύνθηκε στο πάγκο της ομάδας. Φυσικά, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε λεπτό από τον Χάρη Μαρκόπουλο, με το κλίμα να είναι βαρύ πλέον για αυτόν στη Λευκάδα.

Σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη τύπου, για τη μη συμμετοχή του Αμερικάνου αθλητή στον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Μαρκόπουλος, πρότεινε να ρωτήσουμε το ιατρικό τιμ το λόγο που δεν αγωνίστηκε και επισήμανε ότι θα “ζήσει και θα πεθάνει” σαν ομάδα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί