Τηλυκράτης: Αήττητος στο Κίτρος (1-1 με Πύδνα)

Με το βαθμό της ισοπαλίας γυρίζει ο Τηλυκράτης, από το Κίτρος όπου αντιμετώπισε την τοπική Πύδνα και ήρθε ισόπαλος με 1-1. Οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες, προηγήθηκαν στο καλό τους ημίχρονο με τον Σιδέρη, όμως δέχθηκαν την ισοφάριση ένα τέταρτο πριν το τέλος του παιχνιδιού, με τον Καθάριο, έκανε το 1-1 όπου έμεινε μέχρι το τέλος.

Το “φιλμ” του αγώνα:

15′ Δυνατό σουτ του Δήμα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

22′ ΓΚΟΛ! 0-1: Τραγικό λάθος του Κόλα, με τον Σιδέρη να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.

28′ Ο Γ. Κυπαρίσσης απέφυγε τον Καταγή, έπισε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Καραγκούνης.

32′ Μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 έχασαν οι φιλοξενούμενοι με τον Τσελάι να κάνει το σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι.

42′ Σέντρα του Γ. Κυπαρίσση από δεξιά, ο Ιορδανίδης στόπαρε τη μπάλα με το στήθος και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει κόρνερ.

47′ Ο Καραγκούνης από δεξιά έδωσε στον Καθάριο, αυτός απέφυγε τον Καταγή και έβγαλε παράλληλη σέντρα προς την εστία του Τηλυκράτη με τη μπάλα να καταλήγει στον Ιορδανίδη, ο οποίος αντί να πλασάρει επέλεξε να κάνει δυνατό σουτ και να στείλει τη μπάλα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

52′ Δυνατό σουτ του Γ. Κυπαρίσση, η μπάλα λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Τηλυκράτη.

74′ Με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Καθάριος έκανε το 1-1.

80 Αντεπίθεση με τον Καλογερή, που ανατρέπετε και ο διαιτητής δεν δίνει πέναλτυ

90΄ Σουτ Πιαστόπουλου, απέκρουσε ο Καραγκούνης

90΄ Νέα αντεπίθεση για τους “κυανερυθρους” τρεις με έναν, αλλά δεν θα καταφέρουν να σκοράρουν για τη νίκη.

Πύδνα Κίτρους: Παπατολίκας, Τσατσαρής, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης, Γ(46΄ Καθάριος). Κυπαρίσσης, Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης(85΄ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης, Καραγκούνης.

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής, Μπαλί, Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης(46΄ Καλογερής), Κοντογιάννης, Σιδέρης, Μακρυγιάννης(78΄Βασιλείου), Παπαδόπουλος(89΄ Βρεττός).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει