Δουβίτσας: ” Νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια “

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Νίκος Δουβίτσας για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη θεσσαλονίκης εκτός έδρας, που ήταν και η πρώτη επιτυχία μακρυά από τη Λευκάδα στο τέλος του πρώτου γύρου. Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο πρώτος γύρος έκλεισε με μια εκτός έδρας νίκη η οποία μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια του δεύτερου γύρου, η οποία θα είναι πραγματικά δύσκολη. Στο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη, ξέραμε που να επικεντρωθούμε και στην άμυνα και στην επίθεση.

Τα κορίτσια έχουν καταλάβει ότι όσο θα παίζουν άμυνα η οποιαδήποτε θα παίζει και θα έχει χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι που μας έχει δώσει στα τελευταία δύο παιχνίδια τη νίκη. Στην επίθεση, είχαμε κάποια διαστήματα αρκετά καλά, χάσαμε τέσσερα εύκολα καλάθια κάτω από το καλάθι και θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά, αν πέρναμε κάποια σφυρίγματα τα οποία δικαιούμασταν και δεν τα πήραμε ποτέ. Αυτά τα σφυρίγματα μας εκνεύρισαν κάπως, αλλά τα κορίτσια έχτυσαν πάλι μια διαφορά και ήρθε η νίκη.

Συγχαρητήρια, προχωράμε και ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιάθλους της Λευκάδας που μας ακολούθησαν και ήρθαν στο παιχνίδι να μας ενισχύσουν.”

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης