Τηλυκράτης: Έργο….Διώτη(1-1 με Απόλλων Λάρισας)

Σε κακό πρωταγωνιστή της αναμέτρησης μετατράπηκε ο διαιτητής του αγώνα, κ. Διώτης, που από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, “έσπρωχνε” συνεχώς τους φιλοξενούμενους, “κιτρίνιζε” τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να έρχονταν και η αποβολή, ενώ και στη φάση του πέναλτυ από την οποία προήλθε και η ισοφάριση (1-1)προς το τέλος του παιχνιδιού, έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία, καθώς η επάφή κατά την ταπεινή μας άποψη ήταν χωρίς χέρια και δεν υπήρχε κάποια παράβαση.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Παντζιαρά, παρατάχθηκαν για ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι πολύ καλά διαβασμένοι και στημένοι στο γήπεδο. Ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όπου και πέτυχαν και το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν και είχαν 1-2 καλές στιγμές, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχώρησαν και σε αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον ένα μήνα αποχής από τα επίσημα παιχνίδια. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι του κ. Θεοδοσιάδη, δικαιολόγησαν την βαθμολογική τους θέση(1η θέση) μόνο στην επανάληψη, όπου τα δοκάρια τους στέρησαν τη δυνατότητα να πετύχουν κάποιο τέρμα πριν την ισοφάριση από το σημείο του πέναλτυ.

Φάσεις και Γκολ

18΄ Τετ α τετ του Μακρυγιάννη, όμως δεν κάνει καλό τελείωμα

19΄ Καλή προσπάθεια με Καρακατσάνη, όμως ο Καραγκούνης με διπλή προσπάθεια απεκρούει

24΄ Ευκαιρία με τον Περιστέρη, όμως το σουτ του φεύγει λίγο άουτ

36′  Τσελάι και Παπαδόπουλος συνεργάστηκαν ωραία, η μπάλα έφτασε στον Περιστέρη, όπου με κεφαλιά έκανε το 1-0.

39΄ Καλό σουτ του Σαχινίδη, ο Καραγκούνης είναι εκεί.

71΄ Σέντρα από τον Συράκο, ανάποδο ψαλίδι από Σαχινίδη λίγο άουτ.

72΄ Πάλι ο Σαχινίδης απειλεί την πρώην του ομάδα, όμως το δοκάρι πρώτα και ο Καραγκούνης ύστερα γλιτώνουν τον Τηλυκράτη από την ισοφάριση.

79΄ Οι γηπεδούχοι μένουν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του αρχηγούς τους, Ανδρέα Κτενά με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

80΄ Βολ πλανέ από το ημικύκλιο της περιοχής του Διβανέ, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

88΄ Ο Καρακατσούνης, κερδίζει πέναλτυ σε αντροπή του μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Τσελάι,  με τον Τάσο Κυριάκο να ευστοχεί και να χαρίζει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Διαιτησία: Διώτης (Αντωνόπουλος, Τσιλίκας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τζελάι, Καταγής, Πολυχρονάκης, Ιασωνίδης, Κοντογιάννης, Περιστέρης (80′ Μπαλί), Κτενάς, Σιδέρης (65′ Γεωργάκης), Μακρυγιάννης, Παπαδόπουλος (75΄ Καλογερής).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος (65′ Μηνάς), Ιορδανίδης (74′ Συράκος), Ανδρέου, Ιβανίδης (81′ Πέντα), Κυριάκος, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Σουλίδης, Διβανές.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024