Δουβίτσας: “Είχαμε δύναμη και πάθος”

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, ο Νίκος Δουβίτσας, από την εμφάνιση και από τη νίκη απέναντι στον Αθηναϊκό.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στις αθλήτριές μας. Μέσα σε μια εβδομάδα μεγάλης ταλαιπωρίας, τα κορίτσια σήμερα έδειξαν πολύ μεγάλη δύναμη και πάθος για τη νίκη, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς.

Στο αγωνιστικό μέρος, πρώτη φορά κάναμε τόσα λάθη που τα περισσότερα ήταν στις επαναφορές. Θα δείξουμε τα λάθη μας και θα βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, γιατί μας περιμένει δύσκολος αγώνας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη που πρέπει επιτέλους να πάρουμε και έναν αγώνα εκτός έδρας.

Σήμερα(Κυριακή) βράδυ έφτασε και η τρίτη μας ξένη και θα είναι και αυτή κανονικά στην αποστολή μας και την τελευταία στιγμή θα δούμε ποια θα αφήσουμε εκτός, την Έλαν ή τη Μίσα, γιατί δικαίωμα συμμετοχής και των τριών θα έχουμε από την μεθ επόμενη αγωνιστική.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024