Νίκη Λευκάδας: Στον Prisma 91,6 το Πρωτέας Βούλας – Νίκη Λευκάδας(Κυριακή 8/1 – 12.00μμ)

Ο πρώτος αγώνας της Νίκης Λευκάδας για το 2017 γίνεται στην Βούλα κόντρα στον Πρωτέα και ο Prisma 91,6 θα είναι ξανά παρών για να σας μεταδώσει μια ακόμη αμφίρροπη αναμέτρηση.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από δύο σπουδαίες νίκες-προκρίσεις στο Final Four του Κυπέλλου και παράλληλα στο πρωτάθλημα ισοβαθμούν με τέσσερις νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Σίγουρα ο αγώνας στο Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γεννηματάς το μεσημέρι της Κυριακής 8/1 στις 12:00 αναμένεται συναρπαστικός. Η επιστροφή του Αλέκου Δάγλα στον πάγκο του Πρωτέα έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα της Βούλας και σίγουρα η μάχη των δύο πάγκων είναι πολύ ιδιαίτερη για την Λευκάδα, με τέσσερις Λευκαδίτες προπονητές να βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία των δύο ομάδων (Δάγλας-Κονιδάρης στον Πρωτέα, Δουβίτσας-Κοϊδής στην Νίκη).

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Eκπρόσωπος Τύπου της Νίκης Μάριος Περδικάρης και η πρώην αθλήτρια της ομάδας και τωρινή του Αμαρουσίου Μαρία Καββαδία.

Για να ακούσετε τη μετάδοση πατήστε ΕΔΩ!

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24