Basket League: Ανακοίνωσε Λάκι Τζόουνς ο Προμηθέας

Παίκτης του Προμηθέα Πατρών και με τη… βούλα πλέον είναι ο Λάκι Τζόουνς, καθώς ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ, μια προσθήκη για την οποία είχατε ενημερωθεί από το Superbasket.

Ο 23χρονος γκαρντ βρίσκεται από την Τρίτη (03/01) στην αχαϊκή πρωτεύουσα, έχοντας ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις στο «Δημήτρης Τόφαλος», και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα το Σάββατο (07/01, 17.00) απέναντι στον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League (Διαβάστε ΕΔΩ). Η απόκτηση του Αμερικανού έγινε γνωστή κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη (04/01). «Ο Τζόουνς ξεκίνησε την φετινή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Τουλόν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη Λιέγη. Έχει ύψος 1,98μ. και στο NCAA αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανεπιστημίου Ρόμπερτ Μόρις από το 2011 έως το 2015», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε για εκείνον: «Είναι ένα παιδί με γρήγορα πόδια, αθλητικότητα και καλή αντίδραση. Έχει καλές προδιαγραφές σαν παίκτης και είναι και πολύ καλός αμυντικός στην μπάλα. Μαζί με τον Μακένζι Μουρ μπορούν να δώσουν πολλές λύσεις στην περιφέρεια. Ήθελε να μπει σε ένα πρόγραμμα σαν αυτό του Προμηθέα και να δείξει την αξία του».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Προμηθέα Πατρών για το εντός έδρας ματς με το ηλειακό συγκρότημα συνεχίζεται με πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν είναι ακόμα έτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού του, ο Μοχάμεντ Φαγιέ υπολογίζεται μεν, όμως ακόμα βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά τον τραυματισμό του, ο Μίροσλαβ Τόντιτς υποφέρει από γαστρεντερίτιδα, οι Νίκος Πέττας και Κίκι Κλαρκ ένιωσαν κάποιες μικροενοχλήσεις, ενώ και ο Μακένζι Μουρ αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και