ΜΙΝΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ: Γεύση πρωταθλήματος στο τουρνούα

Την ευκαιρία να απολαύσουν το ποδόσφαιρο είχαν οι ομάδες που έλαβαν συμμετοχή στο μίνι τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Πανλευκάδιου. Ο διοργανωτής, η Κατούνα και η Πάλαιρος μοιράστηκαν 90 λεπτά ποδοσφαίρου μέσα στα οποία οι ποδοσφαιριστές χάρηκαν το άθλημα, όπως και οι λιγοστοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν.

Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πάλαιρο και Κατούνα έληξε με νίκη της Παλαίρου και σκορ 1-0. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας για τους “μπέμπηδες” της Παλαίρου ήταν τα 18 έτη, με τον μεγαλύτερο παίκτη να είναι γεννημένος το 1994 και τον μικρότερο το 2001. Το γκολ για τους “μπέμπηδες” πέτυχε ο Ματσίγκο στο 9′ όταν βρεθηκε μόνος μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καρφάκη.
DSCN0982

Στο δεύτερο ματς αναμετρήθηκαν οι Πανλευκάδιος και ΑΟ Παλαίρου. Ο μοιρασμένος σε δυο εντεκάδες Πανλευκάδιος πήρε τη νίκη με 1-0 και με γκολ του Χασακή από πλάγια θέση στην κλειστή γωνία του Καραΐσκου, ο οποίος δοκιμάζεται για τον ΑΟ Παλαίρου, με θητεία στον Ακαρνανικό Θυρρείου και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αιτ/νιας. Οι διοργανωτές είχαν την υπεροχή αλλά και τις ευκαιρίες τουλάχιστον για άλλο ένα τέρμα.

Τρίτη αναμέτρηση με την Κατούνα, η οποία είχε αρκετές απώλειες στην εντεκάδα, και τον υπόλοιπο μισό Πανλευκάδιο. Επίσης για την ομάδα της Κατούνας απουσίαζε ο μαέστρος Φώτης Μπάλτσας αφήνοντας στο πόδι του τον βοηθό του, Λογοθέτη Χ. Η Κατούνα στο ματς κλείσιμο, μπήκε πιο σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο, κλείνοντας τους διαδρόμους για τους επιθετικούς του Πανλευκάδιου και παίρνοντας επάξια την ισοπαλία της “τιμής”.

Για τελική κατάταξη και βαθμολογία δεν έγινε καν λόγος, μιας και το τουρνουά διοργανώθηκε, όπως είναι φυσικό και με την όλη έννοια του παιγνιδιού, για να παιχτεί απλά και μόνο ποδόσφαιρο και να το χαρούν όλοι.

Για τον Πανλευκάδιο αγωνίστηκαν οι:
Καϊσίδης, Τσελάι, Σπανός, Μπαλί, Βλάχος, Φλούδας, Κοκόλης ΧΖ, Μεϊντάνης, Κολοβός, Χασακής, Θειακός, Πετούσης, ΚοντογιώργηςΓ, Γουριώτης, Στεριώτης, Κοκόλης ΧΣ, ΚοντογιώργηςΔ, Σούνδιας και Παπαδάτος.

Για την Κατούνα αγωνίστηκαν οι:
Καρφάκης, Σέρβος, Τσαβαλάκογλου, Λογοθέτης, Σέρβος, Γουρζής, Φωτεινός, Κρητικός, ΦωτεινόςΒ, Καλογερής, Τσελάι, Μπάλτσας, Πάντος, Θεριανός και Φωτεινός Σ.
Για τον ΑΟ Παλαίρου αγωνίστηκαν οι:
Καραΐσκος, ΚολοβόςΓ, ΚολοβόςΔ, Στριφτάρης, Ασημάκης, Τσακάλης, Ματσίγκο, Κατσαμπίρης, Μαγκανάκης, Ζέλος, Χρυσούλης, Τριαντακωνσταντής, Στριφτάρης και Γεωργίου.

πηγή: www.lefkadapress.gr, Αλέξης Πανταζής

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των