Πανλευκάδιος: Ενημέρωση για τις συναντήσεις με τον Δήμο Λευκάδας

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ Α.Σ.-Κ. ΛΕΥΚΑΔΑ 26/12/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 12/12/16 αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του συλλόγου μας επισπεύτηκε το Δήμαρχο Λευκάδας κο Δρακονταϊδή. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.
Σκοπός της επίσκεψης μας ήταν:
Α) Να τον ευχαριστήσουμε για τη στάση του και τη βοήθεια που παρέχει ο Δήμος στο σύλλογο μας.
Β) Να τον ενημερώσουμε ότι ο ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ συλλογικά αλλά και ατομικά τα μέλη του, θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια του Δήμου που θα αφορά κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και σε αθλητικές εκδηλώσεις.
Γ) Του γνωστοποίησε εγγράφως παλαιότερη πρόταση του συλλόγου μας για διάφορους χώρους, οι οποίοι θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων, για όλους τους συλλόγους της ευρύτερης περιοχής της Λευκάδας.
Η ίδια πρόταση είχε συζητηθεί και με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, τον τότε Δήμαρχο κο Αραβανή και την κα Σκιαδά, ενώ γνωστοποιήθηκε ταυτόχρονα και στο Δ.Σ. του Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ και συγκεκριμένα στον πρόεδρο του κο Καρτάνο Χρήστο.
Οι χώροι αυτοί είναι:
• Στη περιοχή “Φίλιππα” στην Απόλπαινα, δίπλα από τον καταυλισμό με τα κοντέινερ.
• Το κληροδότημα Σκένα πίσω από το Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας
• Άλλος ένας, πιθανόν ο καλύτερος λόγω της έκτασης του και εγγύτητας στην πόλη, είναι ο χώρος απέναντι από το Κ.Τ.Ε.Λ. Λευκάδας (πρώην σκουπιδότοπος) και δίπλα στη Μαρίνα Λευκάδας.
• Και τέλος υπάρχει πάντα ο μικρός χώρος στη λίμνη πριν την παραλία Άι Γιάννη (με τις γνωστές δικαστικές διαμάχες).
Η αξιοποίηση αυτών, εάν και εφόσον είναι εφικτή, θα μπορούσε να γίνει, με διάθεση για χρήση σε όλους τους συλλόγους με κατασκευή με ιδία κεφάλαια , ή η έκταση να διατεθεί στο Δήμο, να κατασκευαστεί από αυτόν και να διατεθεί για χρήση σε όλους τους συλλόγους.
Πάγια θέση του συλλόγου μας ήταν και παραμένει, ότι προκειμένου να έχουμε ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον για τα παιδιά μας, θα πρέπει να διατεθούν τα εφόδια για πρόοδο, όχι μόνο στον ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟ, αλλά σε κάθε σύλλογο του νησιού μας.
Με χαρά διαπιστώσαμε ότι κι άλλος σύλλογος επισπεύτηκε το Δήμαρχο μας για τον ίδιο σκοπό. Το καλύτερο όλων θα ήταν όλοι οι σύλλογοι να συστρατευθούν και να αγωνιστούν προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο σύλλογος μας ευχαριστεί άλλη μια φορά τον κο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τις προσπάθειες που καταβάλει, προκειμένου να επιλυθεί το σοβαρότερο των προβλημάτων στον αθλητισμό του τόπου μας, η εύρεση και κατασκευή χώρων άθλησης.

Το Δ.Σ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που