Δόξα Λευκάδας – Τρίκαλα 72-80

Πολύ κακή ήττα για τη Δόξα Λευκάδας στην έδρα της με 72-80 από τα Τρίκαλα στο ντέρμπυ ουραγών και η υπόθεση παραμονής δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό για τη νεοφώτιστη Δόξα Λευκάδας. Ο Λίποβι μεγάλος πρωταγωνιστήες με 25 πόντους, ενώ ο Τσαγκαράκης έβαλε την αρχή για την ομάδα των Τρικάλων. Ο Ταπούτος με 15 πόντους πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους.

Για τους φιλοξενούμενους ο Τσαγκαράκης ήταν “ζεστός” στην αρχή του παιχνιδιού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 14-18, αλλά η Δόξα βρήκε στο πρόσωπο του Ταπούτο, λύσεις στην επίθεση και έτσι η Δόξα πήγε στα αποδυτήρια με ένα πόντο διαφορά.

Το ξεκίνημα τις επανάληψης ήταν πολή καλό για τους γηπεδούχους, που έφτασε τη διαφορά μέχρι το +12(52-40) για το 60-51 του τρίτου δεκαλέπτου όμως, κάπου εκεί βρέθηκε ο Λίποβι που τα έβαλε…όλα.

Στο 4ο δεκάλεπτο, ο επιθετικός οίστρος του Ουκρανού γκαρντ, σεε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μασάμπε και τα 5 φάουλ του Ντόμπλας με τη Δόξα να μην είχε λύσεις στη γραμμή των ψηλών, τα Τρίκαλα εκμεταλλεύτηκαν όλα αυτά και πήραν ένα πολύ σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα στην υπόθεση παραμονής και έβαλε ακόμη περισσότερους μπελάδες στη Λευκάδα

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 39-38, 60-51, 72-80

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Ψαθάς 1, Αμποτ 2, Πεταλωτής, Σκοτ 9, Δεμερτζής 2, Ταπούτος 16, Μπασάμπε 11, Ντόμπλας 12, Ρόμπινσον 16, Τσαλδάρης 3.

Τρίκαλα (Καστρίτης): Εζιούκου 1, Κάφεϊ 14, Λίποβι 25, Μπιρούτα 9, Τσαγκαράκης 14 (7ρ.), Πουλιανίτης, Μπάρλοου 10, Καλλές, Χότον 7, Βαρυτιμιάδης.

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που