Δόξα Λευκάδας – Τρίκαλα| “Η ζωή μου….ο θάνατός σου”

Την επόμενη μέρα των Χριστουγγένων θα μας βρει στα γήπεδα, καθώς η Δόξα Λευκάδας υποδέχεται τα Τρίκαλα, μία αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Basket League(Δευτέρα 26/12 – 17.00μμ), ανάμεσα στους δύο ουραγούς του βαθμολογικού πίνακα, οπότε καταλαβαίνει κανείς τη σημασία της αναμέτρησης κα για τους δύο.

Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 2-9 στο φετινό πρωτάθλημα, οπότε ο αγώνας συγκαταλέγεται, αν και είναι νωρίς ακόμη, στα ντέρμπυ παραμονής, με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου να μη θέλει να χάσει πάλι εντός έδρας αγώνα.

Για τους γηπεδούχους θα ντεμπουτάρει ο Ται Αμποτ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, καθώς έχει ενταχθεί ήδη στις προπονήσεις της ομάδας και που ήρθε στο νησί για να μας κάνει να….ξεχάσουμε τον Ουέλς!!! Ενώ, ο Γεωργάκης θα είναι απών, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του.

Ο κόσμος περιμένει με μεγάλη αγωνία το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Για τη Δόξα το επόμενο παιχνίδι στη Λευκάδα είναι τέλος Ιανουαρίου με τον Προμηθέα, καθώς μεσολαβεί το κενό και μετά δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί