Δόξα Λευκάδας: O Τάι Άμποτ ο διάδοχος του Ουέλς

Ο Τάι Άμποτ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντεζ Ουέλς στη Δόξα Λευκάδας, με τον 28χρονο γκαρντ να λέει το “ναι” στην πρότασης της ομάδας του Χάρη Μαρκόπουλου.

H κάλυψη του κενού που άφησε ο Ντεζ Ουέλς εδώ και δύο εβδομάδες ήταν το μεγαλύτερο ζητούμενο για τη Δόξα Λευκάδας, που παλεύει να εξασφαλίσει την παραμονή στη Stoiximan.gr Basket League.

Οι νεοφώτιστοι αναζήτησαν στην αγορά τη διάδοχη κατάσταση, έκαναν υπομονή και κατέληξαν στον παίκτη που θα επωμιστεί τον ρόλο του ηγέτη στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Χάρης Μαρκόπουλος λοιπόν, έδωσε το χρίσμα στον Τάι Άμποτ, ο οποίος -από μέρους του- είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε και τις επόμενες ημέρες θα φτάσει στο νησί για να ενισχύσει την προσπάθεια της Δόξας Λευκάδας στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο ύψους 1μ92 γκαρντ αγωνίστηκε πέρσι στην Ιταλία με τα χρώματα της Τρεβίζο, ενώ προ διετίας είχε σύντομο πέρασμα από την Κηφισιά, στην οποία όμως δεν “έπιασε”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ