Πανλευκάδιος| Μαργέλης: “Το πρωτάθλημα θα τελειώσει όταν σφυρίξει ο διαιτητής την τελευταία αγωνιστική.”

Καλεσμένος στην σημερινή εκπομπή του Κώστα Καζαντζίδη στον Prisma 91,6 ήταν ο Γενικός Αρχηγός  του Πανλευκάδιου κ. Μαργέλης.

Ο κ. Μαργέλης μίλησε για την ομάδα του Πανλευκάδιου και την πορεία της από όταν ιδρύθηκε αλλά και για τις κοινωνικές της προσφορές που συμμετέχει τονίζοντας ότι αυτό ξεκινά από τις ακαδημίες της ομάδας.

Στη συνέχεια, απόλυτα προσγειωμένος, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα τονίζοντας ότι μπορεί η ομάδα να έχει ένα προβάδισμα 12 βαθμών αλλά το πρωτάθλημα θα τελειώσει όταν σφυρίξει ο διαιτητής την τελευταία αγωνιστική και ότι η ομάδα έχει  φτάσει σε αυτό το επίπεδο με τον μαέστρο της κ. Κατηφόρη που όπως τόνισε ότι η φιλοσοφία του έχει περάσει και στις ακαδημίες.

Αναφορά έκανε και στον Τηλυκράτη Λευκάδος τονίζοντας ότι  είναι μια ομάδα αγαπητή σε όλο το νησί και πρέπει να πάει και πιο ψηλά από την ΄Γ Εθνική κατηγορία.

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό τη συνέντευξη του κ. Μαργέλη.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24