Δάγλας: Το Final Four θα είναι γιορτή

Υπό την καθοδήγηση του Αλέκου Δάγλα που το 2013 οδήγησε τον Πρωτέα στην κορυφαία μέχρι σήμερα στιγμή της ιστορίας του, αυτή της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα της Βούλας επιστρέφει σε Final-4.

Στη δεύτερη θητεία του στο σύλλογο της Βούλας ο Έλληνας προπονητής αν και έχει λίγο διάστημα που ανέλαβε την ομάδα εκ νέου κατάφερε να υλοποιήσει τον πρώτο στόχο της χρονιάς όπως δήλωσε και στο agapotobasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

 «Το πιο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού ήταν η πρόκριση στο final-4, αυτό θέλαμε και ο στόχος επετεύχθη. Ήταν πρωταρχικός στόχος της ομάδας όπως και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πετύχαμε τον πρώτο, έχοντας ως βάση τα νέα παιδιά που είναι και η φιλοσοφία του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Σημασία έχει η πρόκριση καθώς θα είναι η τέταρτη φορά που η ομάδα θα πάει σε Final-4 και είναι μια μεγάλη επιτυχία. Για τα νέα παιδιά θα είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία σε μια γιορτή του μπάσκετ. Σίγουρα υπάρχουν και οι μνήμες της κατάκτησης του τίτλου ως ομάδα Α2 κάτι που είναι πολύ δύσκολο να ξαναγίνει. Θα είναι μια γιορτή, θα ετοιμαστούμε κατάλληλα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικού. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε πολύ σκληρά στις γιορτές για να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να ανεβάσουμε την ομάδα σε υψηλότερη βαθμολογική θέση.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία πάνω από όλα στις δύσκολες στιγμές και να μην ξεχνάμε τους συνανθρώπους μας που περνάνε δύσκολα. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους του Πρωτέα για τη στήριξη σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς που ήρθαν να μας συμπαρασταθούν και εύχομαι σε κάθε παιχνίδι να τους ικανοποιούμε  με την απόδοση μας».

πηγή: agapotobasket.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και