Τηλυκράτης – ΑΕ Ιστιαίας 2-1

Ακόμη μία νίκη πέτυχε ο Τηλυκράτης εντός έδρας, αυτή τη φορά επί της πολύ μαχητικής ΑΕ Ιστιαίας και έτσι οι “κυανέρυθροι”, έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά, καθώς το επόμενό τους παιχνίδι, είναι το 2017, όταν και θα υποδεχθούν τον Απόλλων Λάρισας στις 8 Ιανουαρίου. “Λυτρωτής”, για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που έδειξε σημάδια κόπωσης κατά διαστήματα, ήταν ο Φώτης Σίδερης. Ενώ, το σκορ είχε ανοίξει ο Μακρυγιάννης με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι εκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και μπήκαν στη θέση του οδηγού στο παιχνίδι, με τον Μακρυγιάννη, που σκόραρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ένα πολύ όμορφο γκολ στο 10΄ λεπτό, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, με σαφή στόχο να να απειλήσουν την εστία του Καραγκούνη. Μέχρι τα πρώτα 45 λεπτά, δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο στο παιχνίδι και έτσι το γκολ του πρώτου σκόρερ των “κυανέρυθρων” χώριζε τις δυο ομάδες.

Το ίδιο καλά ξεκίνησε ο Τηλυκράτης και το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 48΄ ο Περιστέρη έπιασε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και ο Μακρυγιάννης λίγο αργότερα δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλάγια θέση και ύστερα από ασίστ του Σίδερη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι θα πλησιάσουν κοντά στο σκορ σε σουτ του Ηλιόπουλου και του Τσαούση, και στο 58΄ ο Νικολέτος θα χτυπήσει ένα φάουλ, θα πεταχθεί στην πλάτη της άμυνας ο Ηλιόπουλος και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια για το 1-1, με τους παίχτες του Μίκι Τσίρκοβιτς να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 70΄ λεπτό, ο Σίδερης κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά σε γύρισμα της μπάλας προς τα πίσω στην εστία των φιλοξενούμενων. Οι αμυντικοί έκαναν λάθος, ο επιθετικός του Τηλυκράτη τους πρόλαβε και με προβολή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πίεσαν την εστία του Καραγκούνη και θα μπορούσαν να είχαφύγει με την ισοπαλία, αν ο Ηλιόπουλος, είχε βρεί στόχο στην ατομική προσπάθεια που επιχείρησε προς το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Αχαιας) – Βοηθοί: Ζούλης-Γεωργακόπουλος (Αχαιας)

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Πολυχρωνάκης, Κτενάς, Καλογερής(62΄ Βασιλείου), Περιστέρης(80΄ Μπάλι), Μακρυγιάννης(87΄ Γεωργάκης), Σιδέρης.

ΑΕ Ιστιαίας(Τσίρκοβιτς): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης(51΄ Τσαούσης), Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης, Ηλιόπουλος, Στασινόπουλος(72΄ Τόρχα), Τονόρφε(30΄Στεργίου), Νικολέτος, Αλεξίου

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής και η τελική βαθμολογία

Τα αποτελέσματα και η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου στην Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Οδυσσέας Νυδριού – Απόλλων Βουβοποτάμου 0-2 Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Παλιάμπελα 3-1 Αμβρακικός Βόνιτσας –

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Την Τετάρτη (20/3) η κλήρωση των Play Off

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/03/2024 και ώρα 11:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Κλήρωση των Play-off Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2023-24, στα γραφεία της Ένωσης (Αρκαδίου 17, Πρέβεζα). (ΑΡΘΡΟ