ΕΠΣ Π-Λ: Ανακοίνωση – απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, Θ. Κάρτσακλα στον Καραγιαννίδη

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα σχετικά με τα όσα του καταλογίζει με επιστολή το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, κ. Κώστας Καραγιαννίδης (ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ).

Η ανακοίνωση – απάντηση του προέδρου:

Ο κ.Καραγιαννίδης γνωστός στην ποδοσφαιρική πιάτσα ως ταξιτζής, αφού έκανε κατάχρηση της θέσης του σαν Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. στην προηγούμενη θητεία του, μεταφέροντας αξιολογημένους Διαιτητές της Ένωσης όποτε αυτοί ορίζονταν στις Εθνικές κατηγορίες, και αποκόμιζε προσωπικά οφέλη ( υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες). υποκρίνεται τώρα ότι ενδιαφέρεται για τα Σωματεία ενώ ο ίδιος δεν έχει προσφέρει ούτε τον πυρετό του στα Σωματεία. Έχει ανύπαρκτη και μηδαμινή προσφορά στην Ένωση και αγνοεί και βασικές αρχές αυτής. Δημόσιο χρήμα κ. Καραγιαννίδη για να γνωρίζεται διότι έχετε πλήρη άγνοια(είστε και Σύμβουλος), είναι τα χρήματα που έπαιρναν οι Ενώσεις από την Γενική Γραμματεία, που εμείς δεν έχουμε λάβει κατά τη θητεία μας ούτε ένα ευρώ από το δημόσιο και αυτό αποδεικνύεται ανά πάσα στιγμή από τις κινήσεις του λογαριασμού της Ένωσης στην Τράπεζα. Επίσης ο ίδιος όπως αναφέρεται στα Πρακτικά παραδέχτηκε ότι έγινε πολύ καλή δουλειά με την ανακαίνιση των Γραφείων. Τα Έσοδα της Ένωσης είναι μόνο από τον φορέα μας-Ε.Π.Ο. και από τις εισφορές-παράβολα των Σωματείων που είναι τα πιο χαμηλά από όλες τις Ενώσεις της Ελλάδας. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να αποδεχτείτε ότι επί των ημερών μας η Ένωση έχει γυρίσει σελίδα και έχει αλλάξει επίπεδο και έρχεστε τώρα να κάνετε φτηνή αντιπολίτευση γιατί ανακαινίσαμε τα Γραφεία μετά από 35 χρόνια. Ανακαινίσαμε λοιπόν το σπίτι του ποδοσφαίρου, κάτι που αξίζει στους παράγοντες των Σωματείων όταν έρχονται σε αυτά να αισθάνονται ικανοποίηση και θαυμασμό. Αλήθεια κ. Καραγιαννίδη μήπως θυμάστε τι Ταμείο παραδώσατε σαν προηγούμενη Διοίκηση; Αν δεν θυμάστε να σας υπενθυμίσω ότι ήταν 30€. Μήπως από αυτά κάναμε την ανακαίνιση; Γι’ αυτό άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικός όταν βγάζετε ανακοινώσεις για να δημιουργήσετε εντυπώσεις. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΤΣΑΚΛΑΣ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί