Πανλευκάδιος: Τίμησε τον Αριστείδη Σολδάτο (Σεβίλλη)

Ο Πανλευκάδιος συνεχίζει να τιμά τα πρόσωπα που προσέφεραν στο λευκαδίτικο ποδόσφαιρο, βραβεύοντας το Σάββατο στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Άγιο Πέτρο τον Αριστείδη Σολδάτο (Σεβίλλη).

Ο Αριστείδης Σολδάτος αναμείχθηκε με τα διοικητικά του λευκαδίτικου ποδοσφαίρου το 1984 και συγκεκριμένα σαν μέλος του συμβουλίου του Αστραίου Φρυνίου που μετέπειτα μετονομάστηκε σε ΑΟ Λευκάτας, το 1992. Έκανε το όνειρό του πραγματικότητα όταν ο σύλλογος ξεκίνησε την προσπάθεια δημιουργίας της 1ης επιτυχημένης ακαδημίας ποδοσφαίρου στη Λευκάδα έχοντας στην κατοχή του πολύ μεγάλο αριθμό παιδιών αλλά και διακρίσεων.
Μαζί με τον αείμνηστο Περικλή Γληγόρη (Κλέτας) και τον Ζώη Ρομποτή πραγματοποίησαν τη συνένωση του ΑΟ Λευκάτα με την Δόξα Λευκάδας το 1994-1995 με την ονομασία ΑΟ Λευκάδας. Σταμάτησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο περίπου το 2000.

Ο κ. Σολδάτος ευχαρίστησε τον Πανλευκάδιο για την τιμή και δήλωσε χαρούμενος βλέποντας παιδιά από εκείνη την ακαδημία να αγωνίζονται ακόμα στα γήπεδα αλλά και στον συγκεκριμένο αγώνα.
1 23

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που