ΑΜΒ. ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Φιλική νίκη στο Θεσπρωτικό με 3-2

Φιλική νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε ο Αμβρακικός Βόνιτσας, ο οποίος αντιμετώπισε τον Κεραυνό στο γήπεδο του Θεσπρωτικού, στα πλαίσια της προετοιμασίας που πραγματοποιούν οι δύο ομάδες.

Το συγκρότημα του Άρη Φερεντίνου που παρουσιάζει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε με 3-0, δείχνοντας ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο και πως σιγά-σιγά οι παίχτες αρχίζουν και «δένουν» μεταξύ τους μετά από 1 και πλέον μήνα προετοιμασίας. Τα γκολ για τον Αμβρακικό Βόνιτσας σημείωσαν οι Μπεκιάρης, Μπακοχρήστος και Χασάϊ.
11990252_10206208052413056_1938852029_oΣτην επανάληψη, ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ανέβασε στροφές και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, με το συγκρότημα του Ανδριανού Παπαδήμα να πιέζει και να αλλάζει αισθητά την εικόνα του, μειώνοντας για το τελικό 3-2 με δυο γκολ που πέτυχε ο Στέφανος Κούσης. Η νεανική ομάδα του Κεραυνού που αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις στο σημερινό παιχνίδι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις είχε και δυο δοκάρια με τους Γεωργαλή και τον Μπόμπορη Β.

Αμφότεροι οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματά τους από το σημερινό φιλικό, με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού να δείχνει ότι στη μέρα του μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα επιθετικά και τον Αμβρακικό Βόνιτσας να βελτιώνεται διαρκώς και να δείχνει ότι και φέτος το υλικό και οι λύσεις είναι καλές.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Ανδριανός Παπαδήμας): Τάγγας, Τζίμας Μ., Μπόμπορης Α., Τζίμας Γ., Κούσης Στ., Τζίμας Κ., Μπόμπορης Β., Βοϊβόντης, Κορέσι, Παλιάτσος, Γεωργαλής.
Επαιξαν και οι: Στούπας, Κιτσαντάς, Βαρούχος.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Άρης Φερεντίνος): Προδρομίτης, Ιωαννου, Φουρλής, Νταλταγιάννης, Πογιατζής, Θεράπος, Βουλγαρίδης, Πρόνιος, Μπακοχρήστος, Μπεκιάρης, Χασάϊ.
Έπαιξαν και οι: Παχής, Λέκκας, Τσαΐκος, Παλούκης, Κυρίτσης Δ., Κυρίτσης Σ., Μπαλάσκας, Καράμπαλης, Φούντας, Κατσάρας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει