ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Ξέφυγαν από τη ρουτίνα των προπονήσεων – Προώθηση Μπάρκας στη μεγάλη ομάδα

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν οι παίχτριες του Νίκου Δουβίτσα, στο φιλικό που έδωσαν την Κυριακή 30/8 στην Πρέβεζα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα. Σταμάτησαν οι συζητήσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και στη θέση “3”, προωθήθηκε η Αθανασία Μπάρκα από τις ακαδημίες.

Στο φιλικό της Κυριακή δεν κρατήθηκε σκορ, με το Νίκο Δουβίτσα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες που πήγαν αρκετά καλά για πρώτο παιχνίδι και τέτοια εποχή.

Επιλέχθηκε η Αθανασία Μπάρκα

Οι μεταγραφικές συζητήσεις με υποψήφιους πιαθνούς στόχους, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβαν τέλος και αυτό γιατί προωθήθηκε στην μεγάλη ομάδα η Κορασίδα, Αθανασία Μπάρκα, που είναι γέννημα θρέμα της ομάδας.

Η προώθηση αυτή σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον προπονητή και την ομάδα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε την είχε καλέσει η Εθνική. Ενώ, σε αυτή τη θέση δεν υπάρχει άλλη στις ακαδημίες με τα προσόντα της συγκεκριμένης παίχτριας.

Ξεκινούν οι Ακαδημίες – Φιλικά με Ηρακλή

Από την τετάρτη 2/9 έχουν ξεκινήσει οι ακαδημίες της Νίκης Λευκάδας, που τα τελευταία χρόνια έχουν τεράστιες επιτυχίες και η μεγάλη ομάδα στηρίζεται σε αυτές. Μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Δουβίτσα, ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις αθλήτριες.

Τώρα το Σάββατο(5/9) και Κυριακή(6/9) η Νίκη Λευκάδας θα δώσει δύο φιλικά εντός έδρας με τον Ηρακλή.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...