Αποκλεισμός για Τηλυκράτη

Ο Γιώργος Ιορδανίδης με δυο γκολ στο 79′ και στο 90′ έβαλε τη “σφραγίδα” του στο “εισιτήριο” για την επόμενη αγωνιστική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής που εξασφάλισε η Πύδνα Κίτρους, επικρατώντας με 2-0 του Τηλυκράτη, στο γήπεδο του Κίτρους.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, οι Κιτριώτες εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως στο β’ μέρος και μετουσιώνοντας σε τέρματα δύο από τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, έφτασαν στη νίκη-πρόκριση, απέναντι στην ομάδα της Λευκάδας που ουσιαστικά δεν απείλησε τα καρέ του Γκούτζα. Οι δυο προπονητές, Γιώργος Χατζάρας και Ανδρέας Παντζιαράς χρησιμοποίησαν και κάποιους παίκτες που δεν έχουν ως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν.

Η Πύδνα στο επόμενο παιχνίδι της στο Κύπελλο θα φιλοξενήσει τη Νίκη Βόλου που νίκησε 1-0 την Ιστιαία. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου και πάλι στο Κίτρος, στις 14.00.

Το “φιλμ” του αγώνα: 10′ Τσατσαρής τροφοδότησε τον Γ. Κυπαρίσση, αυτός ενώ έμπαινε στην περιοχή, έκανε κατάχρηση της ντρίπλας με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί. 14′ Σέντρα του Βασιλείου που έφυγε από κανονική θέση ενώ οι γηπεδούχοι σταμάτησαν για οφσάιντ, όμως ο Κοντογιάννης δε μπόρεσε να προλάβει να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα. 35′ Δυνατό σουτ του Ν. Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία του Καραγκούνη. 49′ Ο Ν. Κυπαρίσσης έκανε το σουτ και ο Καραγκούνης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. 67′ Δυνατό σουτ του Τσατσαρή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. 70′ Εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη από πολύ καλή θέση, η μπάλα στο τείχος του Τηλυκράτη. 79′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Ιορδανίδης ξεμαρκαρίστηκε όμορφα μέσα στην περιοχή του Τηλυκράτη και με σουτ άνοιξε το σκορ για την Πύδνα. 83′ Δυνατό σουτ του Δήμα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. 90′ ΓΚΟΛ! 2-0: Σέντρα του Ν. Κυπαρίσση, οι αμυντικοί δε μπόρεσαν να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή τους και ο Ιορδανίδης που έγινε κάτοχός της με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Τσαλουχίδης (Κιλκίς) με βοηθούς τους Κουφό και Παπαδόπουλο (Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων: Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Γκούτζας, Γούτσιος, Κόλα (46′ Καραγκούνης), Στούμπος, Κωτσιόπουλος, Παυλίδης, Τσατσαρής, Κατσιαμήτας (64′ Δήμας), Γ. Κυπαρίσσης (46′ Μακράκης), Ιορδανίδης, Ν. Κυπαρίσσης. Τηλυκράτης 2014 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Μπουρδουβάλης, Μπαλί, Πολυχρονάκης, Περιστέρης (51′ Μακρυγιάννης), Βασιλείου (66′ Κτενάς), Γεωργάκης, Ορφανός (55′ Ιασωνίδης), Κοντογιάννης.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...