Τηλυκράτης: Χωρίς Τοντόροφ, Καλογερής και με ταλαιπωρία Κίτρος

Χωρίς τους Ιβο Τοντόροφ και Σταύρο Καλογερή, ταξίδεψε σήμερα η αποστολή του Τηλυκράτη στην Κατερίνη, όπου αύριο Τετάρτη 7/12 στις 14.00μμ, θα αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους, για το θεσμό του κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Βούλγαρος, λόγω ένος οικογενειακού του προβλήματος, γύρισε στην Πατρίδα με το μέλλον του στους “κυανέρυθρους” να είναι αβέβαιο. Ενώ, ο Σταύρος Καλογερής, έμεινε στη Λευκάδα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Ανδρέας Παντζιαράς, έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες μαζί του στην Κατερίνη, και αναμένεται να δώσει ευκαιρίες  σε παίχτες που δεν έχουν παίξει αρκετά τη φετινή περίοδο. Έτοιμοι είναι και ο Ρομπέρτο Τσελάι, που ήταν τραυματίας και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Η “κυανέρυθρη” αποστολή, έφτασε στο προορισμό της με μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς νταλίκα είχε κλείσει το δρόμο προς τα Γιάννενα και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω και να πάει από Ηγουμενίτσα, με αποτέλεσμα να φτάσει πολύ αργά στο Κίτρος. Πάντως, στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την αυριανή αναμέτρηση, με στόχο φυσικά να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που