Μεγάλη “μάχη” με Λαύριο – Να γίνει ο 6ος παίχτης ο κόσμος

Για την 10η αγωνιστική της Basket League, η Δόξα Λευκάδας υποδέχεται το Λαύριο DHI το Σάββατο 10/12, σε μια μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο κόσμος πρέπει να ανταποκριθεί σε ακόμη ένα παιχνίδι, όπως και στα προηγούμενα, να μπει στην εξίσωση του αγώνα, να γίνει ο 6ος παίχτης της Δόξας Λευκάδας και να σπρώξει του παίχτες του Χάρη Μαρκόπουλου προς τη νίκη.

Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο ρεκόρ μέχρι στιγμής με 2-7 και όπως όλοι καταλαβαίνουν μία νίκη θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ομάδα της Λευκάδας, που ποντάρει πολλά στην στήριξη του κόσμου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5-10-20 ευρώ και υπάρχουν στα γραφεία της ομάδας, στο viva.gr, ενώ θα είναι και στα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24