ΑΟ Καρυάς – Πανλευκάδιος 0-3

Σε ένα αγωνιστικό χώρο που έκρυβε κινδύνος, με την βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιτών και απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δείξει θετικά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα, ο Πανλευκάδιος ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της ΑΟ Καρυάς, με σκορ 3-0 και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Με δέκα τελείωσαν οι δύο ομάδες το παιχνίδι, λόγω αποβολής του Κρητικού και του Δημουλιά. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπρούβας και ένα ο Στεριώτης, για την ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη.

Από την αρχή της αναμέτρησηςμ οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Βενέτη, όμως ο Δημουλιάς με ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση, στο 15΄ , ήταν αυτός που απείλησε τον γκολκίπερ του ΑΟ Καρυάς, για να έρθει η απάντησει από τους γηπεδούχους σε σουτ του Σταματέλου, στο 18΄, όπου ανάγκασε τον Κώτση να διώξει με ωραία προσπάθεια.

Στο 25΄ λεπτό, ο Πανλευκάδιος έκανε το 0-1, όταν ο Μάουρο προσπάθησε να απειλήσει, όμως στην παράλληλη σέντρα σουτ που έκανε, ο Βλάχος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Στεριώτης στο 39΄ να κάνει το 0-2, αφού βρέθηκε στην πορεία την μπάλας και την έσπρωξε στα δίχτυα, από την παράλληλη σέντρα του Μπρούβα.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα το παιχνιδιού, ο Τσόμπαι στο 65΄ βρέθηκε σε καλή θέση, όμως δεν κατάφερε να γίνει σκόρερ. Στο 75΄ λεπτό, ο Ρούσος, άφησε τις δύο ομάδες με 10 παίχτες, όταν υπήρξε ένα μαρκάρισμα από τον Δημουλιάς στον Κρητικό, με τους δύο παίχτες να ανταλλάζουν “γαλλικά” και είχαμε 15λεπτη διακοπή, αφού πολλοί ήταν αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να χωρίσουν τους δύο ποδοσφαιριστές για να μην οδηγηθούμε σε χειρότερες καταστάσεις. Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει με τον διαιτητή, να διακόπτει το παιχνίδι για 15 λεπτά.

Λίγα λεπτά μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού, ο Σπανός, βρήκε ωραία τον Μπρούβα, ο οποίος από διαγώνια θέση, μπήκε στη λίστα των σκόρερ και σημείωσε το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Διαιτητικό τρίο: Ρούσος Ν., Παπαδόπουλος, Παναγιωτόπουλος

ΑΟ Καρυάς(Βλασσόπουλος): Βενέτης, Γούλας, Βλάχος(46΄Μονόλιθος), Χαλκιόπουλος, Ρεκατσίνας, Ναζεράϊ, Σταματέλος, Μεϊντάνης(85΄ Παπαδόπουλος), Παπάς(60΄Θεριανός), Σκέμπι, Κρητικός

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Κότσης, Κοκκόλης Χ., Σπανός, Βλάχος, Τριάντος(46΄ Γουριώτης), Φλούδας, Στεριώτης, Μπρούβας, Τσομπάϊ(86΄ Καββαδάς), Μάουρο(75΄ Κολοβός), Δημουλιάς,

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024