Ζήτησε την….μπασκέτα η ΚΑΕ Άρης

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΑΕ Άρης έχει ζητήσει την μπασκέτα στην οποία σούταρε στο ημίχρονο(φώτο) να την πάρει στη Θεσσλαονίκη, για το Αλεξάνδρειο, γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει δει τόση ευστοχία σε όλα της τα παιχνίδια.

Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι αυτό το έλεγαν για αστείο και πάνω στην πλάκα οι περισσότεροι φίλαθοι, αλλά και κάποιοι παράγοντες του Άρη, διότι η φετινή σεζόν δεν τους πηγαίνει καθόλου καλά και στη Λευκάδα έβλεπαν το καλάθι, σα να ρίχνουν βότσαλο στη Θάλλασα.

Αν δείτε τα προηγούμενα στατιστικά των “κιτρινόμαυρων”, έξω από τα 6.75 τη φετινή σεζόν στην Basket League(Δείτε τα κάτω), θα διαπιστώσετε ότι όντως είναι μιά από τις πιο άστοχες ομάδες του πρωταθλήματος με τραγικά ποσοστά, για αυτό και αυτό που έγινε στη Λευκάδα, ήταν κάτι που τους γέμισε χαμόγελα και αισιοδοξία για την συνέχεια.

Πήρε 4 πόντους από το τρίποντο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, με 15/35 με Δόξα Λευκάδας συνολικά. Το ποσοστό άγγιξε ακόμε και το 61% με 11/18 στο μέρος και 5/8 στην α΄ περίοδο.

Μάλιστα, ζήτησαν συγκεκριμένα τη μπασκέτ του πρώτου ημιχρόνου, όπου είχαν 11/18 και όχι της επανάληψης, που είχαν 4/17!!!

Τα τρίποντα του Άρη τη φετινή περίοδο.

5/18 με Τρίκαλα
3/33 με Ρέθυμνο
7/30 με ΠΑΟΚ
7/14 με Προμηθέα
7/24 με Ολυμπιακό
7/29 με Κόροιβο(2 παρατάσεις)
5/19 με Παναθηναϊκό

Share This Post

Δείτε περισσότερα...