Δόξα Λευκάδας: Ανακοινώθηκε ο Κέβιν Τζόνσον

Σε ενίσχυση του ρόστερ προχώρησε η Δόξα Λευκάδας, καθώς στο πρόσωπο του Κέβιν Τζόνσον, βρήκε τον αντικαταστάτη του Ιλάι Κάρτερ. Μάλιστ η ΚΑΕ Δόξας Λευκάδας, ανακοίνωσε την απόκτηση του32χρονου φοργουορντ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κέβιν Τζόνσον. Ο 32χρονος Αμερικανός φόργουορντ, απόφοιτος του κολεγίου Humboldt State άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Αυστριακή Allianz Swans Gmuden το 2007 και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Πολωνική SPEC Warsazawa, τον Κεραυνό Λευκωσίας, την Yolon Luxgen στην Ταϊβάν, την Genclik Ankara, την Starogard Gdanski και από το 2014 έως το 2016 στην Πολωνική Polfarmex Kunto. Την περυσινή περίοδο είχε μέσο όρο 8,3 πόντους και 9,5 ριμπάουντ.
screenshot_9

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24