ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: Νίκησε και τον Αμφίλοχο με 1-0

Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό ο Τηλυκράτης επικράτησε με 1-0 επί του Αμφίλοχου, με την ομάδα του Άγγελου Μπέκα, να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία. Είχε ένα χαμένο πέναλτυ με τον Καταγή Γ., ενώ ο Κτενάς ήταν ο σκόρερ.
dimoulias_tili

Οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν ορεξάτοι το παιχνίδι, πήραν την μπάλα στα πόδια τους και δεν έδωσαν στον αντίπαλο, που είχε παθητικό ρόλο καθ΄ όλη την διάρκεια, την ελπίδα ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Ο Τηλυκράτης, είχε αρκετές ευκαιρίες με Καλογερή και Βρεττό, είχε δοκάρια με τον Δημουλιά, χαμένο πέναλτυ με Καταγή Γ., αλλά δεν σκόραρε στο πρώτο 40λεπτο.

Στην επανάληψη η εικόμα του παιχνιδιού ήταν ίδια, με τους γηπεδούχους να αυξάνουν την πίεση προς την αντίπαλη εστία και να πετυχαίνουν το τέρμα που τόσο έδειξαν ότι το θέλουν, με κεφαλιά του Κτενά και ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Αμφίλοχου, στα μέσα περίπου του β΄ μέρους.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεσε με τις συνεχόμενες αλλαγές, ο Τηλυκράτης δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ, ενώ θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(ΜΠΕΚΑΣ): Σκιαδάς, Βρεττός ,Καταγής Σπ, Ιασωνίδης, Καταγής Λ., Μπουρδούβαλης, Κτενάς, Δημουλιάς, Οργανός, Καταγής Γ., Καλογερής. Στο δεύτερο πέρασαν οι Γαζής Στ., Γεωργάκης, Πολίτης, Σταύρου, Φίλιππας   – See more at: https://lefkadasportnews.gr/index.php?menu_id=1&option=1&a_id=4583#sthash.kVxI3pjF.dpuf

 

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που