Basket League: Κορυφαία επίδοση για Μπασάμπε

Τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε ο Μέλσαμ Μπασάμπε αποτελούν την καλύτερη φετινή επίδοση στην STOIXIMAN.GR Basket League έχοντας διεξαχθεί ήδη 26 αναμετρήσεις. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν και πάλι δική του, με τα 13 που είχε πάρει στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

 

Παράλληλα τα 6 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε αποτελούν επίσης την καλύτερη φετινή επίδοση μετά από τα 5 που μάζεψε απόψε ο Κιθ Κλάντον του ΠΑΟΚ αλλά και τα επίσης 5 του Τάιλερ Καλινόσκι στη 2η αγωνιστική.

 

Ρεκόρ για φέτος αποτελούν και τα 10 φάουλ που κέρδισε. Την ίδια επίδοση είχε την ίδια ώρα και ο Μουρ Μακένζι που Προμηθέα στο παιχνίδι με τον Άρη στην Πάτρα.

 

* Ο Ντίνος Καλαμπάκος σημείωσε την πρώτη του νίκη στην STOIXIMAN.GR Basket League. Έγινε δε ο 140ός που σημειώνει τουλάχιστον μία νίκη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Ο ρούκι τεχνικός του Κόροιβου Αμαλιάδας έχει «γράψει» 65 νίκες στην Α2.

 

* Ο Κεν Μπράουν με 11 ασιστ που μοίρασε ισοφάρισε την καλύτερη φετινή επίδοση που είχε ο Βασίλης Σπανούλης από την 3η αγωνιστική όταν και είχε μοιράσει 11 στη νίκη του Ολυμπιακού στη Λευκάδα.

 

* Αυτό ήταν το τρίτο παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες σε επίπεδο STOIXIMAN.GR Basket League ωστόσο ο Κόροιβος είχε νικήσει και στα δύο ραντεβού τους για το πρωτάθλημα της Α2.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...