Νίκη Λευκάδας| Δουβίτσας – Stara: «Δυνατό τεστ εν όψει του ματς με την Δάφνη»

Δηλώσεις στο επίσημο σαιτ της ομάδας, έκανε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας και το νέο απόκτημα, η Τσέχα, Μίσα Στάρα. Οι δύο τους εστίασαν στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, με τη Δάφνη.

Ο επικεφαλής προπονητής μας κ. Νίκος Δουβίτσας ανέφερε στο επίσημο site της Νίκης: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και από τέτοιου είδους αγώνες μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε. Θα είναι ένα δυνατό τεστ εν όψει του πολύ δύσκολου αγώνα που έχουμε την επόμενη αγωνιστική στην Λευκάδα με αντίπαλο την Δάφνη».

Η αθλήτρια μας Μisa Stara δήλωσε τα κάτωθι: «Το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο το επόμενο κόντρα στην Δάφνη. Πιστεύω ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας, θα προσπαθήσουμε να επανακάμψουμε μετά την ήττα μας στην Θεσσαλονίκη που ήμασταν άνευροι και θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που